Lækker kvalitet – holdbarhed

Lækker kvalitet - holdbarhed

Materialerne er nøje udvalgt til at kunne holde længe og holde sig pæne efter brug.
Jeg arbejder mest i uld, cashmere, modal, cupro, bambus og bruger kun silkefor med stretch i mine styles.

Tøj skal sidde godt, når du køber det – Og når det er blevet vasket! Det er ikke til at bære, når du har købt en fed t-shirt og den krymper 5 cm i længden eller når side-sømmen er drejet om på maven efter første vask. For at løse dette problem, bruger jeg tid på at dampe stoffet inden det bliver klippet. Derved minimerer eller helt elimineres det at tøjet krymper efter vask.

Jeg bruger ikke altid den nemmeste teknik, men altid den, der bliver pænest og er mest holdbar. Her bliver de originale skrædderteknikker ofte taget i brug - Både i konstruktionen og produktionen. Jeg prioriter at få komfort og bevægelighed ind i mine styles.

 

 

 

 

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag besked om modesalon og seneste nyt! Ja, tak!