Hvorfor bæredygtig mode?

Hvorfor bæredygtig mode?

Jeg er gennem årene blevet noget skræmt af at arbejde i modebranchen.
Den har været præget af ressourcespild med alt for meget produceret tøj, der sjældent endte i et bæredygtigt resultat. Jeg fik nok!

Som passioneret skrædder og designer, skræmt af den hårde virkelighed i modebranchen, blev jeg nødt til at gøre noget anderledes. Jeg tog affære og gik imod den hurtigt voksende "brug-og-smid-væk" tendens og skaber nu tøj, der kan bruges igen og igen. SABINE PETRI - danish design, er et slowfashionbrand, der med bæredygtig tilgang til mode, laver yndlingstøj til kvinder i en kvalitet, der holder. Her kan mit hjerte være med hele vejen.

Jeg blev uddannet dame-skrædder i 2003 fra Skrædderskolen i Ny Munkegade i Aarhus. Det sidder så dybt i mig, den perfektion og præcision vi lærte. Her var det vigtigt at få tøj til at sidde perfekt på de forskellige kunder og at der var god finish i tøjet. Det har jeg taget med mig til brandet SABINE PETRI.

 

 

 

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag besked om modesalon og seneste nyt! Ja, tak!