Hjertet bag

Hvorfor bæredygtig mode?

Jeg er gennem årene blevet noget skræmt af at arbejde i modebranchen.
Den har været præget af ressourcespild med alt for meget produceret tøj, der sjældent endte i et bæredygtigt resultat. Jeg fik nok!

Læs mere…

 

Hvad er slowfashion?

Slowfashion er i bund og grund det modsatte af Fast Fashion. Fast fashion kan sammenlignes med Fast food, som er billigt, hurtigt og i ringe kvalitet – og du bliver lynhurtigt sulten igen. Slowfashion har fokus på håndværket og den gode kvalitet.

Læs mere….

Vigtigheden af den gode pasform

Den gode pasform har stor betydning for om du bliver glad for tøjet. Holdbarheden i et stykke tøj bliver bedre, hvis det ikke laver forkerte træk i stoffet. Det rette valg af størrelse er vigtigere, end hvad størrelsen viser i nakken. Derfor tager jeg mig god tid til at guide dig til det rette valg.

Læs mere…

Made to order – Mindre spild

I SABINE PETRI har vi ingen overproduktion og intet lager af styles liggende. Konceptet er Made To Order, som betyder at du bestiller/ køber det ønskede og først derefter bliver tøjet produceret.

Læs mere…

Organisk kollektion – få styles

Kollektionen er lille og overskuelig på omkring 15 styles. Det specielle er at kollektionen altid er organisk og i bevægelse – uden faste sæsonbestemte styles. Hver style har fået den opmærksomhed, som den fortjener i processen.

Læs mere…

Lækker kvalitet og holdbarhed

Materialerne er nøje udvalgt til at kunne holde længe og holde sig pæne efter brug.
Jeg arbejder mest i uld, cashmere, modal, cupro, bambus og bruger kun silkefor med stretch i mine styles.

Læs mere…